– дошка оголошень б/в техніки

Як почати купувати?

Чи можливо повернути товар?

Шановні покупці!
Звертаємо Вашу увагу на те, що товари, розміщенні на торгівельному майданчику allmart.ua, є власністю користувачів майданчика.
Згідно нижче наведених норм законодавства України, торгівельний майданчик не бере на себе гарантійні зобов'язання і не робить заміну, ремонт або повернення проданого товару в разі наявності будь-яких недоліків. Будь ласка, перевіряйте справність товару до його покупки.
Товари, що були у вжитку, придбані на торгівельному майданчику у фізичних та юридичних осіб, можуть бути повернуті назад лише за згодою продавця.
(п. 5.5. Правил комісійної торгівлі непродовольчими товарами, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв'язків України від 13 березня 1995 року №37, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 22 березня 1995 року за №79 / 615)
Стосовно непродовольчих товарів, що перебували у використанні та були реалізовані через роздрібні комісійні торговельні підприємства, вимоги споживача, зазначені у частині першій цієї статті, задовольняються за згодою продавця.
(ч. 2 ст. 8 Закону України "Про захист прав споживачів" від 12 травня 1991 р. № 1023-XII)

Як працює Безпечна угода UAPAY?

Як запитати продавця про товар?

Де переглянути інформацію про продавця?

Як оформити замовлення?

Не знайшли відповідь на своє запитання?

Задайте питання в чаті, по телефону або в Viber, а фахівці підтримки постараються вам допомогти

Написати у підтримку
(050) 446-50-70Viber

режим роботи:

Сб, Нд - вихідний

будні - з 9:00 до 18:00